Agenda

  

Ga je mee op avontuur? Met plezier faciliteert Jolande de volgende ‘play’shops;

Playshop  
ManifestatieKracht in jouw leven ervaren

Wat staat er tussen je CreatieKracht en de daadwerkelijke Manifestatie in?
Welke programmering draait wanneer de Manifestatie uitblijft?
Wat wordt aangewakkerd wanneer je op jezelf wordt teruggeworpen in het manifesteren?
Welke rol speelt mindcontrol in jouw Manifestatie?
Hoe werkt het Manifesteren vanuit jouw blauwdruk (jouw belang om hier & nu op Aarde te zijn)?

Onder andere deze en jouw vragen vormen de basis van het Onderzoek in Eigen Bewustzijn tijdens deze playshop.

Het is een playshop die voorbij gaat aan het antwoord zoeken in de dagelijkse realiteit van de Matrix. Het is een playshop waarin je op verschillende praktische manieren onderzoekt welk programma er nog ongezien draait en hoe je dit programma kunt annuleren. Je leert Authoriteit nemen als Scheppend Mens en hoe je in verbinding met het CreatieVeld jouw ideaal kunt Manifesteren.

Het is een playshop waarin niets gefikst wordt, maar waar je leert, elke keer weer de programma’s te (her-)kennen die nog draaien wanneer de realiteit een andere uitkomst geeft dan gewenst.
Het gaat over; Spelen met Bewustzijn, ZelfOnderzoek en Vertrouwen in jouw Bewustzijn opdat je vanuit de Her-Innering Wie JIJ Wezenlijk Bent kunt Manifesteren.

Het is een playshop in kleine (vaste) groep, maximaal 4 deelnemers.
Het bevat informatie, bekrachtigingen, praktische handvatten, plezier, ont-dekken, creativiteit en dàt wat jij inbrengt.

Met elkaar dragen we het ScheppingsVeld van deze playshop.

Praktisch:

De playshop bestaat uit twee dagdelen van 3,5 uur met dezelfde kleine groep deelnemers en alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

Data: Zaterdagmiddag 8 en 22 september 13.30 - 17.00 uur

Investering:

Particulier € 99,- inclusief 21% btw
Zakelijk     € 99,- exclusief 21% btw

Betaling is met bank overschrijving en voor aanvang van de ‘play’shop voldaan.

Aanmelden voor deelname:

Via mail of telefoon kun je je aanmelden.

Mail: welkom [at] humaninnovator.nl
Tel: NUL-ZES-44-vijf-11-acht-6-NUL

Annuleren:

Mocht je onverhoopt een dagdeel niet kunnen, dan is inhalen niet mogelijk, tenzij we als groep een andere afgestemde datum kunnen vinden.

Annuleren van deelname kan kosteloos tot 72 uur voor aanvang van de ‘play’shop t.w. 5 septemberi voor 13.00 uur. Daarna ben je gehouden de factuur te betalen.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

Note:

Alleen al de wens en/of het besluit deze Speelse Playshop te volgen kan allerlei programma’s in beweging zetten waarom het lastig is, nu niet uitkomt, eerst moet ….. gebeuren, etcetera.

Elke “weerstand” die je (mogelijke) deelname aan deze Playshop oproept is een mooi onderwerp om mee te nemen in de Playshop. Waarschijnlijk zijn het dezelfde programmeringen die geactiveerd worden wanneer je in je leven of aspect van je leven een andere uitkomst ervaart dan je wenst.

Daarom is de workshop opgedeeld in 2x een dagdeel met tijd daartussen. Op deze manier ervaar je in jouw realiteit wat er daadwerkelijk gebeurd en kun je die ervaring gebruiken in de daarop volgende datum van de Playshop.

HIP: Human Innovation Plan

Heb jij ook het verlangen om te ont-dekken wat jij wil in je leven, wat jouw missie is, wat voor jou de essentie is van je leven hier op Aarde? Om dit op een speelse en creatieve manier in je Zelf te Her-Inneren faciliteer ik de 'Play'Shop HIP = Human Innovation Plan. In een creatieve middag bezig zijn vanuit je BronWezen, met papier en potloden, kleuren, voelen, Zijn, uitwisselen en alles wat er vanuit het Niets Ontstaat.... In kleine groep, maximaal 4 personen. Je bent van harte uitgenodigd.

De HIP is geïnspireerd op basis van de PIP (Personal Intergative Plan) wat in een project in Oost-Afrika is uitgerold samen met de boeren. Doel is om de boeren zelf hun eigen visie te laten vormgeven voor hun landgebruik en autonomie nemen. De prachtigste tekeneningen werden vol trots getoond.

Er zijn boeren die hun PIP in de schuur hebben hangen om zich Zelf elke dag te herinneren aan hun missie. Het is een gezinsvisie, iedereen doet mee. Het is inmiddels onderzocht dat de boeren met een PIP meer oogst hebben, dan de boeren zonder PIP. Inmiddels leren de boeren het hun buren en groeit de opbrengst van ieders oogst.

Je bent van harte welkom.

Praktisch:

Zaterdagmiddag 29 september 13.30 - 17.00 uur

Investering (inclusief materiaal):

De playshop bestaat uit een middag van 3,5 uur met dezelfde kleine groep deelnemers en alle ruimte voor persoonlijke aandacht.

Particulier: € 49,- incl 21% btw
Zakelijk    : € 49,- ex. 21% btw

Betaling

Betaling is met bank overschrijving voor aanvang van de ‘play’shop voldaan.

Aanmelden:

Via mail of telefoon kun je je aanmelden.

Mail: welkom [at] humaninnovator.nl
Tel : NUL-ZES-44-vijf-11-acht-6-NUL

Annuleren

Annuleren van deelname kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de ‘play’shop t.w. 27 september voor 13.00 uur. Daarna ben je gehouden de factuur te betalen.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.

 ‘Don’t downgrade your Dream to match your reality. Upgrade your Faith to match your Destiny!’‘Words don’t teach, only experience.’

Home Innovatiesessie Awakening Journey Agenda Over ons Links Contact

Eerherstel van de Oorspronkelijke Mens


Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Stumble Upon