Na 31 jaar met veel plezier therapeut te zijn geweest in verschillende settingen heb ik besloten om per 01 januari 2018 te stoppen als therapeut en mijn praktijk te beeïndigen. Het is voor mij een logisch vervolg in mijn ont-wikkeling om de vorm en kaders, waarin ik altijd gewerkt heb, volledig los te laten.
.
De verdieping in Bewustzijn heeft mij gebracht bij Human Innovator, alwaar ik inmiddels ook werkzaam ben als facilitator. (www.humaninnovator.nl)

Je bent tot en met donderdag 21 december van harte welkom voor craniosacraal therapie. Het wordt ook vergoed door de zorgverzekeraar bij de juiste aanvullende polis.
 
Warme groet,
Jolande

 

Ouderschap begint bij de kinderwens

Wensouders

Het ouderschap begint in mijn visie niet pas bij de geboorte van een kind, maar al bij de kinderwens. Wanneer de kinderwens in jou bewust wordt, alleen of samen met je partner, dan lijkt soms al het andere in je leven relatief. Of je nu een diep verlangen hebt of er nuchter in staat, toch is het spannend. Het is immers niet iedereen gegeven een voldragen zwangerschap mee te maken met als kroon een gezond kind ter wereld brengen.
 
Ruimte maken in jezelf, zowel fysiek als emotioneel, is een belangrijke start. Ruimte maken in je relatie en/of in je leefomstandigheden is een volgende belangrijke stap.
Hierbij kan ik jou, als aanstaande zwangere, ondersteunen afgestemd op jouw behoeften en vragen. In deze ondersteuning gebruik ik de craniosacraal therapie om balans te brengen tussen lichaam en geest. In deze balans hoort ook contact met je baarmoeder, heeft deze een verhaal te vertellen, is deze ontspannen om te ontvangen? 

Uiteraard is je partner ook van harte welkom om samen ruimte te maken en het nieuwe leven te verwelkomen. Voor verdere inspiratiebronnen, klik hier.
 
Onvervulde Kinderwens

Wanneer een zwangerschap uitblijft en de kinderwens steeds nadrukkelijker aanwezig is, ontstaat er een tijd van “hoop en vrees”. Elke vrouw beleeft het op haar eigen manier, de ene zal er meer nuchter in staan dan de ander voor wie het ‘onzekere wachten’ misschien steeds ondragelijker wordt. Ook voor de man kan een onvervulde kinderwens een thema in zijn leven zijn.
 
Wanneer je op zoek bent naar een luisterend oor, ontspanning, balans en innerlijke rust om de realiteit van het NU een plek te geven, dan ben je van harte welkom. Uiteraard is je partner ook van harte welkom om het samen een plek te geven. In deze ruimte ontstaan soms wonderlijke dingen, nieuwe wegen openen zich, het onverwachte dient zich aan……
Naast mijn ruime evaring als therapeute ben ik in deze ook ervaringsdeskundige.
 
Complementaire geneeswijze
Beide begeleidingen kunnen complementair ingezet worden wanneer je ook reguliere behandelingen ontvangt in verband met de kinderwens. Een ontspannen lichaam en geest reageert beter op elke reguliere behandeling en is een waardevolle aanvulling.
 
Je bent van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.
 


 


Contact

Mezenlaan 138
6951 HR Dieren

0313 496 756

Contact opnemen


Collega's die ik warm aanbeveel:

Dieren:
*Gea Brouwer (kinderen en volwassenen)
*Willeke Derksen (baby's, kinderen, volwassenen)
Apeldoorn:
*Petra van Ardenne (baby's, kinderen, volwassenen)
*Hanneke van Wettum (baby's tot 1 jaar)
Warnsveld:
*Peter ter Horst (baby's, kinderen, volwassenen)
Arnhem:
*Birthe Bunk (zwangeren, baby's, kinderen, volwassenen)