Na 31 jaar met veel plezier therapeut te zijn geweest in verschillende settingen heb ik besloten om per 01 januari 2018 te stoppen als therapeut en mijn praktijk te beeïndigen. Het is voor mij een logisch vervolg in mijn ont-wikkeling om de vorm en kaders, waarin ik altijd gewerkt heb, volledig los te laten.
.
De verdieping in Bewustzijn heeft mij gebracht bij Human Innovator, alwaar ik inmiddels ook werkzaam ben als facilitator. (www.humaninnovator.nl)

Je bent tot en met donderdag 21 december van harte welkom voor craniosacraal therapie. 
 
Warme groet,
JolandeCraniosacraal therapie nader uitgelegd

Craniosacraal therapie (CST) kan goed uitkomst bieden bij diverse hulpvragen en klachten die hier beschreven staan. Maar wat is CST nu?

De craniosacraal therapie, ontwikkeld door Upledger,gaat er van uit dat het lichaam een eenheid is. Alle structuren in het lichaam zijn direct of indirect met elkaar verbonden door het bindweefsel. Het bindweefsel geeft stevigheid en bescherming, maar zorgt ook voor beweeglijkheid. Je kunt dit bindweefsel zien als een laken waar de schedel, het ruggenmerg, alle organen, de botten, de spieren, de gewrichten, de bloedvaten en de zenuwen in gevouwen zitten. Om te kunnen leven moeten we dus vrij kunnen bewegen. Bewegen is leven.

Beperkingen in het bindweefsel kunnen zodoende klachten veroorzaken op veel plaatsen in het lichaam. Dit betekent echter dat bij nekklachten de oorzaak van het probleem in de nek kan zitten, maar ook net zo goed ergens anders in het lichaam.

CST is een lichaamsgerichte therapie waarbij ook andere aspecten van het leven (ervaringen, pijnen, kwetsuren, emoties, bewustzijnetc.) zoals die opgeslagen zijn in het lichaam worden behandeld. Craniosacraal therapie helpt je lichaam die beperkingen op te lossen.


CST zorgt voor diverse reacties bij degene die het ondergaan hebben:

"Het is zo ontspannend, dit zou iedereen gewoon eens moeten doen".

"Het lijkt wel of ik een hele reis gemaakt heb".

"Het voelt alsof ik een nacht heel goed geslapen heb".

"Ik voelde niets tijdens de behandeling, maar ben nu wel heel ontspannen".

"Zeer ontspannen voor mijn onderrug".

Lees hier verder, hoe een behandeling er voor jou uit zou kunnen zien.

 


Contact

Mezenlaan 138
6951 HR Dieren

0313 496 756

Contact opnemen


Collega's die ik warm aanbeveel:

Dieren:
*Gea Brouwer (kinderen en volwassenen)
*Willeke Derksen (baby's, kinderen, volwassenen)
Apeldoorn:
*Petra van Ardenne (baby's, kinderen, volwassenen)
*Hanneke van Wettum (baby's tot 1 jaar)
Warnsveld:
*Peter ter Horst (baby's, kinderen, volwassenen)
Arnhem:
*Birthe Bunk (zwangeren, baby's, kinderen, volwassenen)