Na 31 jaar met veel plezier therapeut te zijn geweest in verschillende settingen heb ik besloten om per 01 januari 2018 te stoppen als therapeut en mijn praktijk te beeïndigen. Het is voor mij een logisch vervolg in mijn ont-wikkeling om de vorm en kaders, waarin ik altijd gewerkt heb, volledig los te laten.
.
De verdieping in Bewustzijn heeft mij gebracht bij Human Innovator, alwaar ik inmiddels ook werkzaam ben als facilitator. (www.humaninnovator.nl)

Je bent tot en met donderdag 21 december van harte welkom voor craniosacraal therapie. 
 
Warme groet,
Jolande

 

Diverse Links

De volgende links kan ik je van harte aanbevelen

www.inspiratiefilms.nl
 Een webwinkel die ik samen met mijn man Niek van Duivenbooden vorm heb gegeven, vol inspirerende films over Persoonlijke groei & Ontwikkeling, Leiderschap, en Bewustzijn opnieuw bekeken. Elke film hebben wij eerst zelf bekeken, voordat het de predikaat Inspiratiefilm heeft gekregen. De films zijn ook verkrijgbaar in de praktijk.

www.HumanInnovator.nl Het bedrijf wat ik samen met mijn man Niek, gestart ben. Human Innovator is gericht op het bekrachtigen van de Mens, zich te her-inneren in zich Zèlf, dat er meer is dan wat we in ons dagelijks leven zien en ervaren en deze her-innering praktisch vorm geven in het dagelijks leven. Onze kracht ligt in het faciliteren van dit proces, het is géén therapie. 

www.InspiredPeopleWork.nl  Het bedrijf van mijn man, Niek waarin hij mensen en organisatie ondersteunt in veranderingstrajecten. Ook voor particulieren is het mogelijk Niek als (verander)coach voor werk gerelateerde vragen in te zetten.

www.kinderhomeopaat.nl In Dieren en Arnhem houdt Annemieke van Dalum praktijk voor Homeopatie. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. 

www.Patronendoorbreken.nl In Velp heeft Corry van den Bergh, homeopatisch arts en bioresonantie therapeute, haar praktijk.

www.praktijkmanitou.nl in Duiven heeft Janine de Wolf een praktijk speciaal gericht op vrouwengezondheid. Haar activiteiten zijn; cyclusmassage, Borstweefsel behandeling en Wombhealing.

 

 

 


Contact

Mezenlaan 138
6951 HR Dieren

0313 496 756

Contact opnemen


Collega's die ik warm aanbeveel:

Dieren:
*Gea Brouwer (kinderen en volwassenen)
*Willeke Derksen (baby's, kinderen, volwassenen)
Apeldoorn:
*Petra van Ardenne (baby's, kinderen, volwassenen)
*Hanneke van Wettum (baby's tot 1 jaar)
Warnsveld:
*Peter ter Horst (baby's, kinderen, volwassenen)
Arnhem:
*Birthe Bunk (zwangeren, baby's, kinderen, volwassenen)